...από το 1975 στην Κλειδωνιά Κόνιτσας

+30 6944193900
ladiaschristos1@gmail.com

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΛΑΔΙΑΣ, ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

από τις τροφές μέχρι τις συνθήκες και στις εγκαταστάσεις

Η BioMar προσφέρει σειρές προϊόντων που καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής της πέστροφας. Οι σειρές ιχθυοτροφών LARVIVA και INICIO Plus καλύπτουν όλες τις διατροφικές ανάγκες κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων ζωής του ψαριού.

Τα προϊόντα πάχυνσης για την πέστροφα βελτιστοποιούνται με βάση την αντίληψη του Performance Concept, εστιάζοντας στη δημιουργία ανταγωνιστικών τύπων ιχθυοτροφών προσαρμοσμένων στις συνθήκες ιχθυοκαλλιέργειας των μεσογειακών χωρών. Οι ιχθυοτροφές για γεννήτορες EFICO Genio στοχεύουν στην επίτευξη σταθερής και υψηλής απόδοσης κατά την αναπαραγωγή.

Ανεξαρτήτως τύπου, όλες οι ιχθυοτροφές μας είναι εξωθημένες και βασίζονται σε επιλεγμένες πρώτες ύλες. Η σύνθεση έχει βελτιστοποιηθεί από τους ειδικούς διατροφολόγους μας με βάση την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί στην πάροδο των ετών από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας Biomar.

Ιδαίτερη έμφαση έχει δωθεί ώστε οι εγκαταστάσεις μας να είναι πιστοποιημένες και με πρότυπα τα οποία σέβονται και διατηρούν το περιβάλλον καθαρό και τα ψάρια σε άριστη υγεία.

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ

Στα πεντακάθαρα νερά του ποταμού Βοιδομάτη εκτρέφονται πέστροφες από τη στιγμή της γέννησης μέχρι και το τελικό στάδιοΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ